homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!-3

#39 2009-08-17 19:49:47

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

grater de unde sunteti?? k ma faceti sa plang

#40 2009-08-17 19:52:50

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Suceava big_smile Wanna go out?

You can’t live a positive life with a negative mind.

#41 2009-08-17 19:54:37

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

kat_utza a scris:

eu sunt din deva!!!...al meu e plecat in germania pentru o saptamana!!! asa ca am fi doar noi doua...

tu de unde esti???...ca poate ne intalnim toate pe undeva!!! rotfl ...il luam si pe free puss

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 19:56:13)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#42 2009-08-17 19:56:50

addicted
Hero member

free a scris:

Iasi

@addicted: g?ndim simplu c?t situatia ?n sine e simplă. Adică, unul te ia la palme şi nu-ţi convine (că doar scrii pe forum că nu-ţi convine), pleci, pur şi simplu. N-ai curaj să-i spui ?n faţă că-i laş şi mizerabil şi frustrat, ?i dai un sms. ?l ignori. Punct. E plin oraşul de băieţi cuminţi şi de treabă, care şi-ar dori o tipă care să ţină la ei, de ce staţi l?ngă persoane care vă bat?

free, crede-ma ca stiu mult prea bine treaba asta. Been there, done that!Din pacate in prima instanta, din fericire acum.
Si da, asta am zis si eu!! Sunt o groaza de baieti ok care cauta fete cuminti, dulci, linistite, simpatice etc . E pacat sa-ti freci viata langa un nenorocit.

#43 2009-08-17 19:57:52

kat_utza
Sr. member

sunt din Galati
nu-i vorba ca nu am curaj, ca i-am spus de mai multe ori acest lucru in fata insa, va reactiona urat, nu-i va conveni, eu stiu cel mai apuca??
parca ii place ore intregi sa ne certam...
si apoi iar ne impacam...
va anunt eu daca aleg sa plec departe...

Publicitate

loading...

#44 2009-08-17 19:58:42

addicted
Hero member

andora a scris:

kat_utza a scris:

eu sunt din deva!!!...al meu e plecat in germania pentru o saptamana!!! asa ca am fi doar noi doua...

tu de unde esti???...ca poate ne intalnim toate pe undeva!!! rotfl ...il luam si pe free puss

Vin si eu si facem o noapte alta in pijamas rotfl

#45 2009-08-17 19:59:52

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

kat ce e asa greu sa ii spui ca nu il vrei? si daca vine la tine la usa ce? esti obligata sa ii deschizi? treaba ta, lungesti ceva ce nu mai exista si gandeste-te ca pana la urma tot te vei desparti de el.pt ce mai stai sa pierzi timpul? sincera sa fiu...nu inteleg persoanele cu tine si nu concep asa ceva..sa stau cu cineva cu care nu am viitor. da mai bine stau frate singura si ies sa ma distrez cu cine vreau decat sa ma prefac ca am pe cineva. stai in ceva ce nu se mai numeste relatie

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#46 2009-08-17 20:00:09

andora
Full member

kat_utza a scris:

sunt din Galati
nu-i vorba ca nu am curaj, ca i-am spus de mai multe ori acest lucru in fata insa, va reactiona urat, nu-i va conveni, eu stiu cel mai apuca??

oricum trebuie sa te rupi de el macar o luna!!! sa-ti duca dorul!!!...si poate se schimba, ceea ce nu prea cred...

daaaaaaaaaaaaa,  addicted!!!...ar fi o idee geniala!!!....ufffffffffff, nu are nimeni o cabanuta pe undeva sa ne intalnim cu totii....voi sunteti atat de departe de mineeeeeeeeee grater

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 20:01:50)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#47 2009-08-17 20:00:52

kat_utza
Sr. member

va multumesc de solidaritate!! imi demonstrati ca sunteti niste prieteni adevarati.. chiar daca nici nu stim mai nimik unul despre celalalt puss

#48 2009-08-17 20:02:57

andora
Full member

kat_utza a scris:

va multumesc de solidaritate!! imi demonstrati ca sunteti niste prieteni adevarati.. chiar daca nici nu stim mai nimik unul despre celalalt puss

tummenupp  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

PS:....pune-i si tu ceva in suc...un diuretic mai puternic chicot ...macar te mai racoresti si tu rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 20:04:22)

#49 2009-08-17 20:04:58

kat_utza
Sr. member

andora a scris:

kat_utza a scris:

sunt din Galati

oricum trebuie sa te rupi de el macar o luna!!! sa-ti duca dorul!!!...si poate se schimba, ceea ce nu prea cred...

am vrut dar el nu vrea pauza... mi-a spus ca ii e frica ca eu nu m-as mai intoarce la el... i-am cerut o saptamana pauza sa imi limpezesc gandurile... si sa incercam s-o luam de la inceput, asa cum era... nu vrea nici asa si nici asa

#50 2009-08-17 20:06:25

addicted
Hero member

kat_utza a scris:

andora a scris:

kat_utza a scris:

sunt din Galati

am vrut dar el nu vrea pauza... mi-a spus ca ii e frica ca eu nu m-as mai intoarce la el... i-am cerut o saptamana pauza sa imi limpezesc gandurile... si sa incercam s-o luam de la inceput, asa cum era... nu vrea nici asa si nici asa

Si de cand conteaza mai mult ce vrea el decat ce vrei tu,din moment ce atunci cand te-a plesnit nu a tinut deloc cont de tine?inseamna ca esti slaba..
Incearca sa tii cont mai mult de tine si nu de el!! ar fi cazul ..

Ultima oara a fost editat de addicted (2009-08-17 20:07:46)

#51 2009-08-17 20:08:50

kat_utza
Sr. member

am recunoascut ca sunt slaba in privinta asta...
babalutza, toanta, prostutza rotfl

#52 2009-08-17 20:09:19

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

ce tare e faza asta cu diureticul!!rotfl

#53 2009-08-17 20:13:15

kat_utza
Sr. member

da... eventual un laxativ rotfl

#54 2009-08-17 20:14:10

addicted
Hero member

kat_utza a scris:

am recunoascut ca sunt slaba in privinta asta...
babalutza, toanta, prostutza rotfl

Ok si te simti bine asa? Ca daca da, inteleg de ce nu faci nimic dar daca nu... nu-nteleg.
Eu zic sa te gandesti bine si la ce poate urma daca, continui asa!

#55 2009-08-17 20:15:08

addicted
Hero member

andora a scris:

kat_utza a scris:

sunt din Galati

daaaaaaaaaaaaa,  addicted!!!...ar fi o idee geniala!!!....ufffffffffff, nu are nimeni o cabanuta pe undeva sa ne intalnim cu totii....voi sunteti atat de departe de mineeeeeeeeee grater

yeah i know sad eu una nu am nici o cabanuta pe nicaieri. De aveam, de mult faceam o intrunire de " forumisti " lol

#56 2009-08-17 20:15:29

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

kat_utza a scris:

eu i-am spus ca nu ma voi casatori cu el si nici copii nu-i voi face...

cu siguranta intr-un moment voi lua decizia corecta

...... degeaba, actioneaza acum pana nu va fi prea tarziu............eu una nu suport violenta fizica .......pentru mine a fost un soc atunci cand tata imi mai tragea asa cate o palma peste fata in special cand faceam meditatie cu el la matematica prin clasele 5-7 si la un moment dat am luat decizia sa nu il mai las "sa ma ajute"( se enerva foarte repede daca nu stiam sa rezolv problemele si imi plesnea una peste fata) si am luat si ex la liceu si am dat si bacul la mate si nu a fost nicio problema.

din fericire cu barbatii nu am avut probleme din cauza asta, poate ca am fost eu mai dura asa cu ei. zic sa privim partea buna a lucrurilor ......deja am experienta cu batausii......... ko

..................asa ca fetelor nimeni nu trebuie sa suporte abuzurile fizice, psihice sau de orice alta natura. nu va lasati intimidate ca veti avea mult mai mult de castigat. in realitate sunt niste lasi si niste oameni care nu isi pot controla impulsurile agresive..........si un om care nu se poate controla nu mai este om ci animal..............

.......................haideti la anu la mare sau la munte .........ce parere aveti???

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-17 20:18:17)

#57 2009-08-17 20:18:02

kat_utza
Sr. member

tb sa ma gandesc bine inainte caci asta ma va cauta... si nu vreau sa dam ochii caci nu se stie ce se va intampla...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.